SC Bacău – Unirea Tărlungeni 2-1 (1-1)

cristea nicolae cristianNou-promovata din Tărlungeni se află în creștere de potențial, dar greșelile făcute atât de proprii jucători, cât și de „fluierași” au făcut ca la finalul partidei de la Bacău (etapa a 11-a din liga secundă  – Seria 1) să se consemneze cea de-a cincea înfrângere , din nou nemeritată. În min. 12, arbitrul s-a făcut că nu vede hențul din careul gazdelor. Golul primit în min. 32 s-a produs din pasa lui Toderașcu. Uniriștii au avut și momente bune precum  golul din min. 45, când Nicolae Cristea (foto) a „prins” o „ghiulea” de la 25 metri, imparabilă pentru portarul Petrariu. Imediat după reluare, iarăși, o greșeală copilărească comisă de Lita, iar Ungureanu a transformat oportunitatea în gol. S-ar fi putut egala în min. 75, când Enceanu, singur cu portarul, a ratat din apropiere, precum și în al treilea minut de prelungire, când la o combinație rapidă în careu, același Enceanu, singur cu poarta goală, a avut o execuție lejeră și balonul a fost scos de apărare în corner. Concluzia – una simplă: încă un meci pierdut nemeritat deechipa noastră favorită! (sursa: dan vintilă/ bună ziua brașov)
Au marcat: Hurdubei (32),Ungureanu (47) / Nicolae Cristea (45).
SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioaie, Lozneanu, Burcă, Sascău – Întuneric – Husein (28 Șchiopu), Cl. Tudor, Rusu (74 Adăscăliței), Hurdubei – Ungureanu (80 Predoi). Antrenor: Viorel Tănase
Unirea Tărlungeni: Fl. Iacob – Toderașcu (41 Vlăsceanu), Tatarciuc, R. Barbu, Iaru – Brujan, Cristea – Sorin Marin, Marcăș (46 Enceanu), Lita (71 Postolache) – Liviu Nicolae. Antrenor: Laszlo Balint.
Arbitru: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea), asistenți : Adrian Ionescu (Târgoviște), Alexandru Midvichi (București).

Aceasta postare a fost publicata in Cronici si etichetata , , , , , , . Pastreaza permalink.

Lasa un comentariu