CSUT-CSM Câmpina 1-0 (0-0)

Unirea Tărlungeni a susținut un nou meci-test, în compania formației CSM Câmpina. Scorul final le-a fost favorabil elevilor lui „Gyuszi” Balint (1-0, la pauză 0-0), singurul gol al partidei fiind reușit de Liviu Nicolae, în minutul 62, după o combinație frumoasă la o faza fixă de poartă. Ca fapt divers, jocul a fost arbitrat de Robert Dumitru, revenit după o accidentare. Acesta a acordat 3 cartonașe roșii: portarului Stamatin, pentru fault la 18 metri, din postura de ultim apărător (minutul 68); lui Lita, pentru lovirea unui adversar (minutul 85); lui Popescu (de la oaspeți), în minutul 88, pentru injurii adresate arbitrului. Antrenorul echipei din Câmpina, Daniel Chiriță, a ținut să iasă neaparăt în evidență atunci când nu a agreat înlocuirea lui Stamatin la prima eliminare, fapt care a dus la un schimb tăios de replici între cele două bănci.
Unirea crește de la meci la meci
Antrenorul principal al Unirii Tărlungeni, Laszlo Balint, după meci: „Am jucat împotriva unei echipe bune de Liga a 3-a. Echipa crește de la un joc la altul, am reușit să mai eliminăm din problemele legate de organizarea defensivă care au apărut în ultimele «amicale» și pe lângă golul marcat în urma unei faze fixe, am avut și alte ocazii rezultate din faze cursive. Jucătorii mei au înțeles că ne așteaptă un retur «de foc», unde fiecare detaliu ne poate aduce punct sau puncte. Cu siguranță suntem pe drumul cel bun!”.
CSUT: Stamatin – Dobrea (’60 Vlăsceanu), Șerban (’70 Brujan), Tatarciuc (’46 Frâncu), Dumbravă – Antoche, Cristea (’68 Nagy) – L. Nicolae (’60 Antal), Pastor (’46 Lita), S. Marin – Elek.

Aceasta postare a fost publicata in Cronici si etichetata , , , , , . Pastreaza permalink.

Lasa un comentariu