Sponsori

Dynavit Impex

logo dynavit impex brasov romaniaÎnființată în anul 1996, SC Dynavit Impex SRL are ca domeniu de activitate comercializarea de furaje pentru ferme piscicole, de hrană și de accesorii pentru animale de companie (vitamine, produse pentru deparazitare – externe, etc). Prin produse de calitate, servicii profesionale și o echipă de 18 angajați cu vastă experiență în domeniu, firma noastră a reușit să se impună pe piață, căpătând notorietate atât în județul Brașov, cât și în toată România!

Avem proceduri clare de lucru, pe care le respectăm cu meticulozitate, asigurând, astfel, un nivel înalt al calității produselor și serviciilor oferite. Pentru a fi mereu pregătiți în fața provocărilor din piață, Dynavit Impex SRL investește permanent în instruirea personalului.

Prin calitate și promptitudine vă garantăm că veți fi mulțumiți de serviciile noastre!

Dynavit Impex SRL
Adresă: Brașov, str. Vulturului, nr. 19, județul Brașov, România.
Telefon: +40.268.332.162
Fax: +40.268.332.162
Site: http://www.dynavit.ro/
Email: office@dynavit.ro

Silnef MG

logo silnef mg romaniaSC Silnef SRL, înființată în decembrie 2000, e o societate comercială cu capital privat integral românesc, care are ca obiect principal de activitate – conform CAEN 3832 -, Recuperarea materialelor reciclabile sortate. În urma asocierii d-lui Silviu Strejuț, asociatul unic al SC Silnef SRL, cu grupul austriac Muller-Guttenbrunn, prin SC Remat MG SRL Arad, s-a constituit noua societate – SC SILNEF M.G. SRL, înmatriculată în luna mai 2009.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul reciclării și aproximativ 420 de angajați, SC Silnef M.G. SRL are un capital social de 7 milioane euro, o cifră de afaceri înregistrată pe 2010 de aproximativ 98 milioane euro și este specializată atât în coletarea și valorificarea deșeurilor (metalice, nemetalice, electonice și electrocasnice, menajere și periculoase), cât și în dezmembrări și demolări industriale, servicii, import-export, turnătorie.

Silnef M.G. asigură atât containere pentru depozitarea temporară a deșeurilor, cât și camioane cu greifer, societatea noastră fiind dotată cu un parc auto de peste 80 de camioane, peste 400 de containere transport marfă, 11 utilaje specializate pentru demolari civile și industriale dotate cu foarfecă, pulverizator și picon, dintre care 3 cu braț longfront 25 m și peste 20 de încărcatoare frontale și cu greifer.

Menționam că societatea a înregistrat o dezvoltare favorabilă, fapt care poate fi exemplificat atât prin extinderea activității – deschiderea în anul 2011 a unor noi puncte de lucru în județele Maramureș, Harghita, Olt, București, cât și prin indicatorii financiari obținuti până în prezent.

Societatea are implementat Sistemul de certificare al standardelor de mediu, securitate și sanatate ocupațională ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, Sistemul de Management al Calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2000 și Sistemul de Management de Răspundere Socială: SA 8000.

SC Silnef SRL
Adresă: Brașov, str. Mihai Viteazul, nr. 99, județul Brașov, România.
Telefon: +40.268.426.138
Fax: +40.268.426.630
Site: http://www.silnef.ro
Email: office@silnef.ro

Apemin ZIZIN

ape minerale zizin romaniaCompania Apemin ZIZIN, societate cu capital privat autohton, este unul dintre principalii producători de pe piața apelor minerale naturale din România. Apemin ZIZIN îmbuteliază ape minerale naturale plate, cât și carbogazoase, de o deosebită calitate și perfect echilibrate din punct de vedere al mineralelor conținute. Apele minerale naturale ZIZIN provin dintr-un zăcământ hidromineral situat în partea de nord-vest a Masivului Ciucaș, în zona de contact a acestuia cu Depresiunea Brașovului, pe valea pârâului ZIZIN.

ZIZIN este apa minerală naturală extrasă din conglomerate și gresii cretacice, de la 600 de metri altitudine.

La începutul anilor 1990, apa minerală ZIZIN se află printre puținele ape minerale naturale atestate, îndeplinind criteriile riguroase impuse de legislația în domeniu. Zăcământul hidromineral de la ZIZIN intră în administrarea Societății Naționale a Apelor Minerale, o dată cu debutul activității sale. Un an mai târziu, în 1991, este înființată compania Apemin ZIZIN SA, cea care primește autorizarea de a exploata și comercializa apele minerale provenite din această zonă.

Începând cu toamna anului 1997, o dată cu privatizarea Apemin ZIZIN SA, începe perioada de emancipare a mărcii ZIZIN, prin implementarea unui nou proces tehnologic care reușește să transforme apa minerală naturală ZIZIN în produsul de succes pe care îl regăsim astăzi pe rafturile celor mai mari puncte de desfacere din România.

Apemin ZIZIN SA
Adresă: Comuna Tărlungeni, satul Zizin, str. Horea, nr. 13, județul Brașov, România.
Telefon: +40.268.517.302
Fax: +40.268.517.422
Site: http://zizin.ro
Email: office@zizin.ro

Ocolul Silvic Ciucaș

logo ocolul silvic ciucas romaniaÎn anul 2004, la inițiativa domnului Kiss Iosif, primarul comunei Tărlungeni, s-a demarat procedura constituirii unui Ocol silvic privat, în vederea administrării pădurilor aflate în proprietatea comunei Tărlungeni. Procedura s-a finalizaa în anul 2005, în baza Hotărârii Consiliului Local al comunei Tărlungeni  nr. 74, din 28.11.2005, prin înființarea OCOLULUI SILVIC CIUCAȘ R.A. Domeniul principal de activitate este prevăzut de Codul CAEN 0210 – silvicultură și alte activități forestiere, respectiv servicii forestiere (inventarierea pădurilor, evaluarea lemnului, paza incendiilor, servicii de exploatări forestiere).

Ocolul Silvic Ciucas R.A are ca obiect aplicarea strategiei naționale și locale în domeniul silviculturii, acționând pentru apărarea, conservarea și dezvoltarea durabilă a fondului forestier al comunei Tărlungeni, pe care îl administrează, recoltarea și valorificarea prin acte si fapte de comerț, a produselor specifice fondului forestier, potrivit prevederilor legale și respectând hotărârile Consiliului de Administrație, în condiții de eficiență economică, exercitând atribuții de serviciu public specific silvic.

În vederea funcționării, Ocolul Silvic Ciucas R.A a obținut din partea Ministerului Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale autorizația de funcționare nr. 125 din 23.05.2006, emisă în baza avizului ITRSV Brașov, pentru autorizarea funcționării nr. 24/18.05.2006.

În prezent, Ocolul Silvic Ciucas R.A administrează o suprafață de pădure de 5862, 2 ha proprietatea comunei Tărlungeni, din care 477,9 ha foste pășuni intrate în fondul forestier, 1504,2 ha fond forestier preluat de la RNP – Ocolul Silvic Teliu și 3880,1 ha fond forestier preluat de la RNP – ICAS București –  Ocolul Experimental Săcele. Pe lângă aceste suprafețe, administrează prin contract de administrare și 124,4 ha de pădure aparținând Parohiilor Evanghelice Lutherane Maghiare Tărlungeni, Zizin și Purcăreni.
Toate informațiile despre Ocolul Silvic Ciucaș R.A. le găsiți aici.

Ocolul Silvic Ciucas RA Tărlungeni
Adresă: Comuna Tărlungeni, str. Zizinului, nr. 2, județul Brașov, România.
Telefon: +40.268.365.556
Fax: +40.268.365.557
Site: http://osciucas.ro
Email: osciucas@yahoo.com

Viastein

viastein covasna romaniaSC VIASTEIN SRL s-a înfiinţat în decembrie 2006. Domeniul principal de activitate constă în producerea de pavele, dale, borduri şi bolţari din beton, de diferite forme şi dimensiuni, necesare pentru placarea trotuarelor, pieţelor, străzilor, drumurilor naţionale etc, în culoare naturală sau în diferite culori. Fabrica este dotată cu ceea mai nouă tehnologie de mare capacitate, pentru fabricarea pavelelor, dalelor, folosind tehnologia prin vibropresare în două straturi, compusă din strat de rezistenţă şi strat de uzură conform SR EN 1338/2004/AC:2006, respectiv SR EN 1340/2004/AC:2006. Pentru ca produsele noastre să fie de cea mai bună calitate, materiile prime pe care le folosim sunt de calitate corespunzătoare. Produsele societăţii sunt adresate în principal pentru piaţa interna, fiind clasificate în următoarele două categorii: construcţii civile şi industriale.

SC Viastein SRL
Adresă: Comuna Chichiș, str. Ilieni FN, județul Covasna, România.
Telefon: +40.267.347.751
Fax: +40.267.347.754
Site: http://www.viastein.ro
Email: office@viastein.ro

Motel Restaurant Ciucaș

hotel restaurant ciucas tarlungeni brasovComplexul turistic MOTEL RESTAURANT CIUCAȘ e situat la 7 kilometri de Municipiul Brașov, la poalele munților Ciucaș. Complexul dispune de un număr mare de locuri de cazare: 19 camere în motel, 11 camere în pensiune, 62 de camere în hotel. Restaurantul are o capacitate de 60 locuri și oferă mâncăruri tradiționale românești și ungurești specifice zonei. Motelul oferă 32 de locuri de cazare în 16 camere, dintre care 3 camere matrimoniale, toate dotate cu televizor, cablu, minifrigider, baie proprie.

Complexul dispune de 200 de locuri de cazare, împărțite în camere cu pat matrimonial, camere cu 3 paturi și apartamente.

Vă oferim locația ideală pentru nunta dumneavoastră: două săli de restaurant cu o capacitate de 300 de locuri și servire la cele mai înalte standarde.

SC Ioki Com 2002 SRL
Adresă: Comuna Tărlungeni, satul Carpiniș, DJ 103, nr. 976C, județul Brașov.
Telefon: +40.268.272.732

Lasa un comentariu