Multimedia

Salvatorul Robert Elek: Unirea Tărlungeni – CF Brăila 1-0 (1-0)

Etapa a 12-a din ediția de campionat 2013-2014. Victoria cu CF Brăila a fost una muncită și pe deplin meritată, chiar dacă realizarea ei s-a produs abia spre final (gol realizat de Robert Elek – minutul 81).

Speranțe risipite: SC Bacău – Unirea Tărlungeni 2-1 (1-1)

Etapa a 11-a din sezonul 2013-2014. Golul spectaculos marcat de Nicolae Cristian Cristea, pentru 1-1, chiar în finalul primului act al întâlnirii din „orașul lui Bacovia”, ne-a dat speranțe. Inițial, Andrei Burcă a deschis tabela. Bogdan Ungureanu, în minutul 47, a stabilit scorul final mult prea devreme, din păcate. Un rezumat în imagini realizat de 1TV Bacău.

Din nou tristețe: Unirea Tărlungeni – Unirea slobozia 0-1 (0-1)

Etapa a 10-a din sezonul 2013-2014. Imaginile spun totul…

Punct cu punct se face zestrea: Unirea Tărlungeni – Gloria Buzău

Reportajul video al meciului cu Gloria Buzău, formație cu vechi ștate în liga secundă, din etapa a 9-a, a fost realizat de Paul Mocanu (Antena 1 Brașov).

Primele puncte: Unirea Tărlungeni – Dunărea Galaţi 1-0 (0-0)

… sau prima victorie în Liga a 2-a. S-a întâmplat în runda cu numărul 7, când „bomboana pe tort”-ul meciului de la Tărlungeni a pus-o Alin Postolache, în minutul 89.

Rapid CFR Suceava – Unirea Tărlungeni 1-1 (0-1)

Rapid Suceava a rămas fără victorie în actualul sezon și după disputarea etapei a 6-a din sezonul regulat al Ligii a 2-a, „ceferiștii” terminând la egalitate, scor 1-1, meciul jucat pe stadionul „Areni”, în fața nou-promovatei Unirea Tărlungeni (județul Brașov). Brașovenii au deschis scorul prin Elek (5), iar sucevenii au egalat prin Mircea Negru (83).

Un coșmar: Unirea Tărlungeni – Rapid București 0-1 (0-0)

Meciul cu Rapid București, echipă retrogradată din Liga 1 în urmă cu puțin timp, a avut loc în etapa a 3-a din Seria 1. Rezumatul video (by Digi Sport) spune totul despre desfășurarea evenimentelor – una nefericită pentru Unirea Tărlungeni, care a plătit tribut lipsei de experiență și tracului generat, în primul rând, de numele adversarului. Și totuși, Rapid a câștigat în 9 jucători!

Debut nefericit în Liga a 2-a, viciat de arbitri

La prima-i apariție în liga secundă de fotbal a României, Unirea Tărlungeni a primit, pe propriul teren, replica formației CSMS Iași. La capătul unui meci viu disputat, dar tensionat, datorită deciziilor controversate de arbitraj, formația noastră favorită a fost nevoită să se recunoască înfrântă. Așadar, victoria le-a aparținut oaspeților din Moldova (2-3).

Victoria promovării: Unirea Tărlungeni – Avântul Reghin 3-1

Pentru prima dată în istoria ei, gruparea Unirea Tărlungeni a promovat în liga secundă de fotbal a României. Evenimentul s-a petrecut în primăvara acestui an (2013), în urma partidei Unirea Tărlungeni – Avântul Reghin 3-1 (Liga a 3-a, seria a 6-a). Atunci, pe propriul teren, Unirea a aplicat adversarei directe din lupta pentru promovare, chiar și indirect, lovitura decisivă. Golurile succesului care a împins trupa pregătită de Laszlo Balint în liga a doua au fost semnate de căpitanul Liviu Nicolae (minutele 13 și 23) și de George Vlăsceanu (minutul 46).

 

Lasa un comentariu