Presa

În sfârşit, a ieşit soarele şi la Tărlungeni!

Joi, 10 octombrie 2013: După două etape „inactive” şi cu doar două puncte în cont, ambele obţinute în deplasările de la Constanţa şi Suceava, băieţii lui Balint au intrat montaţi să câştige. Aveau de înfruntat o echipă la fel de „flămândă”, cu un singur punct în cont şi cam de aceeaşi valoare. Prima repriză a însemnat o luptă surdă între cele două oponente, cu multe dueluri aspre, dar la limita sportivităţii. Fazele de poartă au fost rare şi de ocazii de gol nici nu a putut fi vorba. După pauză lucrurile păreau a sta altfel, cel puţin prin prisma atitudinii echipei gazdă, mult schimbată în bine. Enceanu ne-a arătat de ce a jucat în liga 1 şi a creat în primul sfert de oră două ocazii ce ar fi trebuit transformate în gol. Dați click pentru cronica completă a meciului. (sursa: dan neacșa/ bună ziua brașov)

Unirea Tărlungeni, prima victorie în Liga 2

Joi, 10 octombrie 2013: Unirea Tărlungeni a dispus ieri, pe teren propriu, cu 1-0, de Dunărea Galaţi, în runda a şaptea a Ligii 2, Seria 1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Postolache, în minutul 89. Până atunci, Elek şi L. Nicolae au ratat două ocazii mari pentru gazde, oaspeţii ripostând prin Cucu, cel care a ţintit transversala cu o reluare din „foarfecă”. Declarația antrenorului Laszlo Balint, ca și alte detalii de la meci, le găsiți aici. (sursa: lucian pop/ transilvania expres)

Sărbătoare la Tărlungeni

Joi, 10 octombrie 2013: Sărbătoare la Tărlungeni la finalul meciului de aseară cu Dunărea Galaţi. Elevii lui Laszlo Balint au cîştigat meciul cu Dunărea Galaţi, scor 1-0, primul succes al braşovenilor în Liga a 2-a. Victoria celor de la Tărlungeni s-a conturat greu, Postolache reuşind să marcheze în minutul 89, iar la final, preşedintele Iosif Kiss a recunoscut că „e greu în Liga a 2-a”. Informațiile complete despre partida cu Dunărea Galați se află aici. (sursa: adi marica/ monitorul expres)


Portarul Florin Iacob, din nou decisiv!

Luni, 16 septembrie 2013: Portarul Tărlungeniului a făcut din nou minuni în poarta Unirii, el reuşind să apere un penalty în finalul meciului. Reuşita sa ne aduce aminte de un episod similar, când a parat o asemenea lovitură la meciul decisiv pentru promovare, împotriva prahovenilor antrenaţi sezonul trecut de Edi Iordănescu. În faţa unei echipe de tradiţie din fotbalul românesc, Farul, cu multe prezenţe pe prima scenă, împânzită de fotbalişti cu multe prezenţe în prima ligă, fotbaliştii lui Balint au jucat fără inhibiţii. Radiografia completă a meciului de la Constanța se află aici. (sursa: bună ziua brașov)

S-au lovit de un portar în zi de grație

Sâmbătă, 14 septembrie, 2013: Ion Răuță, antrenorul principal al Farului, a declarat, după egalul (0-0) de la Constanța: „Mă așteptam la un meci foarte greu, aveam informații că Unirea e o echipă dispusă la efort total. S-a văzut și astăzi, s-au grupat foarte bine în jumătatea proprie și au încercat să declanșeze atacuri sau contraatacuri în mare viteză. Nu ne-au suprins cu nimic, dar noi am avut mulți jucători fără prospețime și claritate în evoluții. Chiar și așa, ne-am creat câteva ocazii imense, vreo trei singur cu portarul. Plus penalty-ul ratat. Sunt mulțumit de atitudine, numai că am început jocul cu prea mare nervozitate. Ne-am lovit și de un portar în zi de grație. Mergem însă înainte. Trebuie să avem mare grijă la refacerea jucătorilor. Nu putem să-l acuzăm pe Silvășan de ratarea penalty-ului. Dacă ar fi după mine însă, niciodată nu trebuie bătut la semi-înălține, pe brațul portarului”. (sursa: ziua de constanța)

Unirea Tărlungeni, primul punct în Liga 2

Sâmbătă, 14 septembrie, 2013: Unirea Tărlungeni a remizat astăzi, în deplasare, 0-0, cu Farul Constanța, în etapa a doua a Ligii 2, Seria 1. Cea mai importantă fază a meciului a avut loc în minutul 88, când, după un henț al lui Toderașcu, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Cronica meciului de la Constanța o găsiți aici.

Cei din Tărlungeni vor să pună „număr la casă”

Sâmbătă, 14 septembrie 2013: După ce în ultima perioadă a avut parte doar de rezultate negative,  2-3 cu CSMS Iaşi, în campionat, şi 1-2 cu Petrolistul Boldeşti, în Cupa României, Unirea Tărlungeni se va duela astăzi, de la orele 11,00, în deplasare, cu Farul Constanţa, în runda a doua a Ligii 2, Seria 1. Prefaţând confruntarea, antrenorul braşovenilor, Laszlo Balint, a comentat. Continuarea pe Mytex.ro.

Lasa un comentariu